سر تحضير السمك السنجاري من الشيف هشام السيد
21 سبتمبر 2017
المكونات:
كيلو سمك بوري+ بصل+ 5 فص ثوم+ ملعقة ملح+ ملعقة كمون+ ملعقة فلفل أسود+ 3 ملاعق عصير ليمون+2 فلفل حار مقطع+ كوب طماطم مقطعة + كوب فلفل ألوان+ جزر+ زيت.
الطريقة :
يشوح البصل والفلفل الألوان والحار والجزر في طاسة على النار مع الزيت والملح والفلفل وكمون ثم يضاف الثوم ونقلب ثم الطماطم ثم يرفع ويحشى به السمك و يتبل السمك بالملح وعصير الليمون والفلفل والكمون و تفرد شرائح البصل في صينية الفرن مع إضافة ملح وزيت وقطع الطماطم وفوقه السمك وأخيرا تدخل الفرن حت تنضج ثم تقدم .